OM OSS

ICHIBAN är en förening som finns i Växjö, med syfte att vara en mötesplats för individer i alla åldrar som delar ett gemensamt intresse av östasiatisk populärkultur och subkultur, men främst inriktad mot den japanska kulturen.

Vi ser på film och anime, ritar manga, viker origami, lagar mat, spelar tv-spel och brädspel, anordnar cosplay meet-ups, samt arrangerar konventet IchiCon!

Vi välkomnar medlemmar som kommer från alla delar av landet och världen. Man kan alltså vara medlem i ICHIBAN även om man bor på en annan ort. Följ oss på vår Facebook-sida och Instagram för hålla dig uppdaterad om alla roliga aktiviteter!

Engagera dig i föreningen

ICHIBAN är en ideell förening som drivs främst av engagemanget ifrån medlemmarna och styrelsen. Du kan engagera dig i ICHIBAN genom att delta i planeringen av konventet IchiCon, hålla i en av ICHIBANs aktiviteter, anordna en egen aktivitet så som en cosplay-verkstad, en filmkväll, eller en spelkväll med hjälp av oss och våra lokaler.

Du kan även hjälpa föreningen genom att bli medlem, samt uppmuntra andra du känner att bli medlemmar, och självklart delta i årets roliga aktiviteter med vänner eller familj!

Har du egna idéer eller förslag om hur du kan hjälpa ICHIBAN, hör gärna av dig till oss i styrelsen via Facebook eller vårt kontaktformulär här på hemsidan!

Allt engagemang är bra engagemang!