Valutor:

 

Frakt & Retur

Vi är fast beslutna att din kompletta satisfaction.Returns eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpt produkten genom vår postorder, callcenter eller hemsida och det är inom 30 dagar från det ursprungliga fakturadatum.

Innan han återvände varor, kontakta oss först för att diskutera de frågor du har 90% av den tid som vi kan lösa problemet, utan att du behöver skicka något tillbaka.

Återgång politik
Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Smutsiga föremål kommer att återlämnas till kunden, utan utvärdering.
Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom bör alla paket skickas via en spårbar metod, såsom US postar leveransbekräftelse, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten.
Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen skickar vi you.Once vi mottar objektet tillbaka, vi kommer att leverera till dig din begärda utbyte objektet utan att ta ut några extra fraktavgifter.
När vi har fått din retur, kan det ta upp till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

utbyten
Vi kommer att acceptera utbytet för ett fel storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.If du vill utbyta objekt till en annan stil, du måste återvända dina objekt för en refu nd (enligt Ångerrätt) och placera en ny beställa för den stil du föredrar.
Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

För Annullering
Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause som vi behandla alla order så snabbt som möjligt inom 24-48hours efter orderss placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas yoou kan förstå i denna viktiga point.Cancellation förfrågningar efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

tillbaka